2011. július 30., szombat

Stendhal: Vörös és fekete - Jelenlegi ára: 2 690 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Vörös és feketeA könyv listaára: 3200 Ft. Leírás:
Verrires nagyon csinos kisváros Franche-Comté tartományban. Piros cseréppel fedett, csúcsos tetejű, fehér házai egy domb oldalán ereszkednek alá, legenyhébb hajlatait is hatalmas gesztenyefák koronái élénkítik. Innen, e látszólag idilli településről indul Julien Sorel pályafutása. A mostohasorsú, zseniálisan tehetséges, papi pályára kényszerülő parasztfiú az ifjúság határtalan lelkesedésével, idealizmusával, akaraterejével veti magát a világba. Ám szabadságvágya, a tehetségének megfelelő tágabb szellemi horizont felé való törekvése megbicsaklik a kor valóságán. A Napóleonért lelkesedő ifjú hőstettei kisszerű ravaszkodásokban, képmutatásban merülnek ki, a kisváros polgármesterének hiúsága, ki nevelőül fogadja, az asszony, de Rnalné fellobbanó szerelme, egyházi támogatói, végül a párizsi úri körökben elért sikerei, Mathilde de La Mole kegyetlen, önző szerelme újabb és újabb lendületet adnak karrierjének, de legalább annyi megaláztatást és szenvedést is hoznak számára. Sőt ahhoz, hogy valódi célját elérje, azaz Mathilde kezét megszerezve és nemesi címet nyerve bekerülhessen az arisztokrácia köreibe, magának is szörnyeteggé zsarolóvá kell válnia. Stendhal sebészi pontosságú stílusa révén hatol hőse lelkének mélyére, egyúttal pontos diagnózist vesz a kor és az ember örök konfliktusáról. Julien valójában igazi misztikus lélek, aki egy felettébb kisszerű és anyagias korba születik. A cella magányában ismeri föl a valódi, belső szabadságot és az őszinte szerelmet, eljutva a nagy felismerésig: nem a halál, nem a börtön, nem a nedves levegő miatt kínlódom - de Rnalné hiányzik! A középiskolai kötelező olvasmány ezúttal szép vászonkötésben kerül az olvasók kezébe, noha elő- vagy utószó, alaposabb jegyzetek nélkül. Beszerzése nagyobb világirodalmi gyűjteményekbe és középiskolai könyvtárakba javasolt állományfrissítés céljából. ISBN: 978-963-07-8691-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 690 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 01:00
. Stendhal: Vörös és fekete - Jelenlegi ára: 2 690 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése