2011. október 29., szombat

Gyűjtők figyelem: Vitrin, világítással eladó!!!!!! - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Eladó, egy IKEA DETOLF tipusú üveges vitrin, Militaria, és kitüntetés gyűjtőknek kiváló!!!!
Magassága: 163cm
Mélysége: 37cm
Szélessége: 43cm
A vitrin használt, oldal, és front üvegei nem karcosak! A vitrin tetjén van felül a világítás, izzót nem tudok adni hozzá, meg kell venni. Szép, használható állapotban.
Hibája, és hiányossága, hogy a három üveg polc hiányzik, amit se-perc alatt tudtok pótolni, egy üveges levágja öt perc alatt, fillérekért.
Fotót nem tudok csatolni, mert bes.. rt a gépem, de a neten IKEA DETOLF néven ezer képet találtok a termékről, vagy ide kattintotok, és megnézitek. Ugyan ilyen, csak nem bükk a szine, hanem sötétebb fa...  1473344581
A vitrint kizárólag személyesen lehet átvenni Budapesten, és mivel nincs fotó, természetesen vásárlás előtt megtekinthető, lecsekkolható, de nyilván, akinek kell, az tudja, hogy mit akar...
Tekintettel az üvegpolcok hiányára, a terméket rendkívüli árengedménnyel adom!!!
A folyamat: Akit érdekel a dolog, az rákattint a neten , hogyan is néz ki a dolog, összeveti az általam leírtakkal, licitál a termékre, és ha megnyeri, felveszi velem a kapcsolatot. A terméket megmutatom, nem zsákbamacska, ha tetszik, akkor kifizeti, és mindketten örvendezünk, ha nem tetszik, akkor nem veszi meg, és én visszateszem az eladó termékeim közé. Negatívot ezesetben NEM ADOK TERMÉSZETESEN!!!!
Bátran licitáljatok ennek tudatában!


Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-28 18:22
. Gyűjtők figyelem: Vitrin, világítással eladó!!!!!! - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése