2012. január 22., vasárnap

Schobert Norbi: A Norbi Titok, Norbi a 2. Titok - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Kívánságra eladó Schobert Norbert két könyve csomagban:  
1. A Titok
2. Norbi 2. Titok
(Mint valami titkosügynök... ) : )))
1. könyv leírása:
"Kedves Barátom, Sorstársam! Minden tudásom a kezedben tartod. Nem írok most egy jó marketing szöveget, mert nem mindenáron eladni akarom Neked ezt a könyvet. Lapozz bele, s ha megtudod mit, mikor ehetsz, mennyit mozogj, hogy soha ne hízz többé - akkor már segíthettem Neked is. Köszönöm figyelmed. Schobert Norbi
Volt egyszer egy 104 kilós kiskamasz. Tele szorongással, kishitűséggel. Igazán csak akkor lelt örömöt az életben, ha édességet habzsolhatott. Szomorúan és magányosan élt, ahogy ő mondja a "zsírbörtönben". Aztán valaki egyszer hitt benne, s a csoda megtörtént. A hebegő-habogó-hadaró fiú szinte a saját hajánál fogva mentette meg magát, és ez nem a Münchausen-mese. Lett belőle valaki, aki már azt is tudja, hogy mit nem tud, s átlátja mekkora felelőség, ha ily sokan hisznek egy embernek. A Norbi történet, ezzel a könyvvel kezdődhet el igazán... Ómolnár Miklós"
2. könyv leírása:
"Kedves Barátom, Sorstársam! Mennyi minden történt hat hónap, előző könyvem megjelenése óta! Újabb százezer család alakította át életét az Update szerint! Az országot járva átölelnek a lefogyott, boldog emberek! Jó érzés, ha az ember értelmét láthatja a munkájának. Ráadásul nemcsak idehaza, de külföldön is felfigyeltek a módszerre. Fogyni boldogan is lehet, megtartani pedig semmiség - ez a 2. titok! Családi receptjeinket is ebben a könyvben találod. Az ország szinte összes élelmiszer termékének kódját ugyancsak mellékelem! És persze újabb tanácsok, őszinte vallomások, hogy életed az önmegvalósításról és ne a kifogás kereséséről szóljon. Ölellek. Norbi"



Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-20 18:47
. Schobert Norbi: A Norbi Titok, Norbi a 2. Titok - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése